Pàgines

dilluns, 23 de juliol del 2007

Catalans ja som aqui, a Japo

Hola a tots !!!
De nou recordar que no hi hauran accents, ni ces trencades, ni l geminades i si alguna falta pero si veiesieu el teclat...ho entendrieu.

Pels que no sabieu on anavem aquest any de vacances, ens hem decidit pel Japo.
Aquest mati hem aterrat a Tokio, despres de 15 hres de vol.
Amb un jet lag important hem fet turisme pel centre de la capital nipona, tot esperant ansiosament el llit que sera el "reposo del guerrero".

Tot i que al control policial d arribada hem dit que dormiem a Tokio al Sakura hotel (el primer nom que hem trobat a la guia perque no entenien que no tinguesim cap reserva feta), hem decidit iniciar la ruta. En uns 30 minuts, de manera molt puntual agafem un tren bala (shinkansen) que ens portara al sud oest del pais. Dormirem al mateix tren en un camarot que hem agafat o aixo hem entes i creiem que ens han cobrat.

Les primeres impresions....Tokio es gris i xafugos, ja ens han caigut quatre gotes. Les estacions estan a rebentar de gent, hi ha molts japonesos aqui!!
El menjar es prou bo. Als aparadors estan exposats els menus amb maquetes de plastic en 3d que ens faciliten el demanar, perque els pocs que parlen angles, ens costa forca d entendre ls.

Sr. Trobat, seguint les recomanacions de la Montse Suau hem visitat el palau de congresos de Tokio, el Forum. Es un edifici espectacular i molt modern, en forma de vaixell amb una estructura atirantada i una pell exterior de vidre =:-)

Avui no hi ha fotos perque la infraestructura no ho permet (contrari al que us pugui semblar, ens ha costat molt trobar un lloc d internet) i pensar que l any passat a tot arreu per molt perdut que fos n hi havia....

ho deixem aqui, fins al proper, molts records a tots

marc i montse

3 comentaris:

belén ha dit...

"Ná... aquí, en Tokio... mu gris y con muchos japos..."
Un poco de respeto, nenes! ya os vale :)

Unknown ha dit...

Ueiiiii! Recorda a posar alguna foto del teclat sense la plantilla eh! ;P Ostres se'm fa estrany escriure millor que tu :P

Anònim ha dit...

Ya veo que pudiste coger el vuelo sin problemas aunque mucho tiempo de dormir no te daria...Tiene que ser emocionante estar allí!!! Esperamos ver fotos muy pronto, eh?Ah , y cuidado con el "aguacate" japonés!!


Seila