Pàgines

dijous, 3 de gener del 2008

Tornant cap al sud. Sibiu.

Veient que les carreteres principals que porten a Sibiu creuen moltes ciutats i son molt transitades, decidim arriscar-nos i fer aquest tram per carreteres secundaries. Pel cami, aprofitarem per anar visitant alguna fortificacio saxona de la regio.

Avui s'ha estrenat com a conductor en Xavier i ha quedat baldat, tot i que ha disfrutat molt la conduccio sobre la neu.

Hem fet la Romania profunda, veient molts carros, gent i situacions ben peculiars. Avui ens hem entaulat per dinar i aviat ho farem de nou per sopar a Sibiu.

Pel cami una de les fortificacions que hem visitat es la de Biertan, patrimoni de la humanitat, la qual amb la posta del sol han fet una bonica postal de la tarda. En Xavi ha dibuixat els bastions enlloc de fer fotografies (ell sempre amb la llibreta i els estris de dibuix).

Un dels bastions de la fortalesa, a nivell anecdotic, servia per a que les parelles que havien deicidit separar-se s'hi tanquessin durant 15 dies amb un unic llit i nomes un joc de plats i coberts per a que els ajudes a replantejar-se la seva situacio. Rollo Gran Hermano, es que tot ja esta inventat eh !!!! :D

A Sibiu estem en un hotel estil Lluis XV, en ple centre historic de la capital de la cultura 2007. Es molt bonic pero dema de dia sera quan ho veurem tot molt millor.

A la tele hem vist que Bucarest esta colapsat per la nevada d'avui, tot i que nosaltres hem tingut un sol espatarrant. Esperem s'arregli tot per dema ja que hi anem per fer la nostra darrera nit a Romania, i dissabte per la tarda ja tornem. A l'aeroport no surten avions aixi que dema esperem ho regularitzin tot i no tinguem cap retard per tornar amb els Reis.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui al mati he pensat amb vosaltres. Estava mirant les noticies com a cada matí i, a la meteo, parlaven del fred que fa ha Europa. Ha sortit Romania, i deien que aquest és el Nadal més fred que ha tingut en els últims anys... Esperava veure-us en el vídeo que han posat, però no us he vist!

Jo el Cap d’Any el vaig passar amb fred, però no tant com vosaltres... El vaig passar a Tamarite de Litera, conegut al mon mundial per la seva boira i perquè durant una setmana no vaig veure el Sol.

Molts petonets i Bon Any 2008!

Jana (Acciona)

Anònim ha dit...

reivindicació: hi volem mallorca!
x&n