Pàgines

dissabte, 13 de setembre del 2008

Dia de transit en camio

Avui ha estat un dia de transit, és a dir, de carretera per desplaçar-nos. Pel camí, el paisatge ha anat canviant i ja hi ha més bosc. De fet Uganda és la Suïssa d'Africa i és molt verda, ja veureu les fotos, són molt diferents de la sabana del nord (Kidepo, Murchison...).

Internet en aquest país per ara esta força fumut i és moolttt lenntt amb lo que encara no hem pogut penjar fotos endarrerires ni penjar tot el diari. Per això hi ha un desfase. Això és Africa, per lo bo i per lo dolent, per tot.

Ara mateix l' ordinador no te ni entrada usb, el ratolí no te rodeta tampoc.... i m'acaben de dir que en 2 minuts tanquen...

Esperem demà o demà passat tinguem mes sort i us poguem ensenyar el lleó mascle, els ximpanzés i si pot ser penjar algun vídeo, que en tenim de bons.

Nomes dir que ens ho estem passant molt i molt bé i que tenim ganes de compartir-ho amb vosaltres. Gràcies per seguir-nos i fins aviat!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola, soc en Joan!

Prou que ens ho imaginem que us ho esteu passant bé... quina enveja!

Sobretot quan estas a l'oficina i el lleó més proper està al parc de la ciutadella...

Els pares també estan encantats amb el que expliqueu... guies armats per evitar atacs de besties ferotges, camions amb ABS i ESP... sistemes de higiene de la casa Pala (la Roca d'Africa no?).
jejeje

Disfruteu força nosaltres ho intentarem fer a través vostre!

Joan