Pàgines

diumenge, 7 de setembre del 2008

P.N. Kidepo

Varem sortir de Barcelona i fer 6 hores d’escala a Londres per anar fins Entebbe, antiga capital d’Uganda quan aquesta era colonia anglesa. (actualment la capital és Kampala). Hem aprofitat per canviar divises (1€ =2290 shilings) tot esperant el vol per anar cap a Kidepo, al nord del país. Amb aquest canvi sembla que tinguem que jugar al Monopoli, tenim gairebé 1milió per passar els dies.


Hem agafat una petita avioneta d’hèlices de 19 places, el grup és de 17 i el guia, tot i que serem més, el cuiner, l’ajudant d’aquest i el conductor.

A Kidepo hem aterrat enmig de la sabana, això d’aterrar sense pista ni aeroport té el seu què, aquí hi estarem 2 dies.


Un camió dels anys 60 ens ha recollit i portat fins a l’”hotel”. Un conjunt de cabanes amb el sostre de palla, simples però prou netes i acollidores.


A l’hora de dinar ha caigut un bon patac d’aigua. El cel s’ha quedat fosc i ens hem tingut que esperar que pares una mica per fer el primer safari, que s’ha modificat l’itinerari previst degut a la crescuda del riu que ens impedia passar. No hem tingut gaire sort amb aquest primer safari, hem vist búfals, xacals, ocells i de tornada però a les fosques, zebres.


Som els únics en aquest Parc Nacional, 1400 km2 per 18 persones !!! Kidepo es troba al nord-est d´Uganda, fronterera amb Sudan i Kènia. El paisatge és de sabana, àrida però verda degut a les constants pluges. Demà esperem veure bona part dels mamífers i ocells que hi ha a la regió.


Tot esperant per dutxar-nos amb aigua freda i després sopar escrivim el dia d’avui i les primeres impressions.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola guapos,
La verdad es que no pensaba que ibis a encontrar internet por allí as que tardé en conectarme, pero por lo visto, muy guapo. Yo me leido poco texto, pero haré el esfuerzo de leer mas. Las fotos muy guapas por esto!
Ep, que lo diesrutais!!!
Petó.

Anònim ha dit...

Por cierto,soy Raluca, pero ya se nota por las faltas de ortografia...