Pàgines

dilluns, 12 d’octubre del 2009

Jet Boating a Queenstown i camí cap als glaciars

Ens llevem a Queenstown, considerada la capital dels esports d’aventura de tot el país i per els autoctons la de tot el món, s’ofereixen un munt d’activitats, hi ha molta gent comparat amb el que hem vist fins ara, però no deixa de ser un poble.

De les moltes activitats que es poden fer (bungy jumping, espeleologia, rafting, esquí, jetboating, paracaigudisme, ala delta, mountain bike, ....) no podíem marxar d’aquí sense provar-ne alguna i hem escollit el jet boating pel riu Shotover, a través d’un estret congost. Es tracta d’una llanxa motora que pot navegar amb zones de poc calat, a tota velocitat i fer girs de 360 graus de cop. T’esquitxes en els girs i quan va pel congost sembla que t’has d’estavellar contra les roques. Els conductors dominen molt perquè a tota velocitat s’acosten moltísim a les roques, troncs, etc... fent-te pujar l’adrenalina al màxim. Molt recomanable per a tothom, son només trenta minuts de disfrute.

Més bèstia, son les activitats de jumping que ofereixen des dels ponts de la zona, fins 134m d’alçada vertical o un de 100m verticals i 200m de pèndol a continuació sentat amb cadira o lligat pels peus. Hi ha de tot per a tots els gustos, senys i butxaques.

És un lloc amb un entorn bonic, el poble en si és massa turístic però molt recomanable per als amants dels esports d’aventura en plena natura.

Pels amants freakes del Senyor dels Anells, (eh, cunyá...va Jana, que ja deus estar remirant la peli de nou, ai no, que les tenim naltros!!) dir-vos que pel voltant del poble és on s’han rodat més escenes de tot el país. Com a exemple podeu trobar: “Middle Earth”, “Ithilien”, “Amon hen”, “Pilars of the kings”, “River Anduin”, “Ford of Bruinen”, “Gladden fields” i “Ford of Bruimen”. S’organitzen excursions en 4x4 per veure els emplaçaments, hi ha llibres, etc... tot un món.

Abans de marxar hem passat per una ferreteria, a la zona de La Tierra Media (no és conya), a comprar un plàstic i cinta americana per fer un bon pegat a la carícia que li varem fer a l’autocaravana d’ahir. A la part del darrera de la botiga hem trobat una escala perfecte per a poder treballar amb tota comoditat, seguretat i salut!.

De nou carretera, direcció als glaciars de Franz Joseph i Fox. Passant pel Parc Nacional de Mont Aspiring. Avui de nou ha fet un dia fantàstic de sol així que hem disfrutat molt de tot el recorregut en cotxe. Ja a la costa oest, en un dels trams de carretera arran de mar hem llegit un cartell que deia " Vigileu amb les pedres a la carretera quan hi ha mala mar" i hem pensat...perquè?. Només ha calgut mirar a l'esquerra. Entre el mar i la carretera hi ha una petita escollera de pedres de diferents tamanys i les més petites (tot i que hi ha excepcions), la gent ha fet petites fites. Nosaltres també!. Així hem col·laborat que quan hi hagi mala mar s'ompli més la carretera de pedres. No sabem si hi ha algo Maorí amb tot això, esperem sigui bo! sinó...perquè en posen tantes?.

De nou, ara per la nit, estem connectats des de l’autocaravana i esperem que demà faci bo un dia més almenys per la visita als glaciars. Així com també esperem els vostres comentaris que després del pont que heu tingut, tindreu feina a llegir i a comentar!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Despues de llegar de este largo fin de semana, esta noche me he perdido CSI por leer el diari, con eso quiero decir que seguis haciendolo muy bien, que un año mas enganchais con el blok y me dais una envidia que "pa que". Petonets.
Eva

Unknown ha dit...

Ostres no en tenia ni idea de que era el Jet Boating!! i tal com el descriviu s'ha de fer oi? Sembla que hagi de ser molt emocionant.
No fareu puenting en el seu país d'origen??

Dani

Anònim ha dit...

No donem l'abast a llegir! Ens haurem de posar al dia!!

Una abraçada des de Olesa

Anònim ha dit...

Ostres que teniu les pelis encara vosaltres!! Dolentots....

Quina passada no?? Saludeu a en Frodo de part meva si el veieu per allà!!

Un petó!