Pàgines

dimecres, 19 de juliol del 2006

Hola de nou,

i benvinguts als nous. Per a vosaltres nous, dir-vos que si fem faltes es que el teclat es cambodja i falten tecles! accents, ces trencades i demés.

Felip per a tu no va. Je je, és broma.

Continuem a Seam Reap flipant amb els temples i a l hotel l internet gratis encara dura.

Per tant...si a partir de dijous no escrivim a diari....no us estranyeu.

Avui comencem la jornada relativament tard a fer el guiri. (8:30 hres) pero més d hora que alguns que treballeu, eh mestres i bombers?

El nostre amic del tuc-tuc ja era a la porta quan anavem a esmorzar. Pels nous, un tuc tuc és una moto de 50cc amb una carreta enganxada al darrera on hi van els guiris ben acomodats sota un toldo. En un proper email us enviarem una foto. Si ens enrecordem i l ordinador te presa usb.

Avui, us adjuntem una on veureu que aprofiten les motos, 3 o 4 persones és el més normal. D extraordinari s afegeix els paquets de la compra, criatures a la falda, coll o esquena.

Avui hem vist les tripes o budells d Angkor, ens hem fet un fart de pujar i baixar escales dretes, molt dretes, de vertigen, que fan molt respecte, proporció 1 metre vertical és mig pam horitzontal. Es a dir, el peu t hi cap amb prou feines de costat i ja cal que col loquis el pes del cul contra les pedres!!! i per més inri, estan gastats i amb sorreta, només ha faltat quatre gotes perque patinessin una miqueta més i veure alguna llet guapa.

Senzillament dir-vos que els temples son espectaculars, realment IMPRESSIONANTS i que us animem a veure pacientment les cent i poques fotos que us adjuntem....

je je

lo ideal és venir, pero per anar fent boca us hem adjuntat alguna foto. Encara que lo millor sera venir al pase de fotos, quan el fem. (Sembla ser que la camara ja funciona millor. O millor dit, sembla que ja sabem fer-la funcionar perque ella deu ser la mateixa que ahir pero nosaltres avui hem llegit unes pagines més d instruccions i hem fet mes proves).

Estem molt cansats, ja que avui la calor i la xafugor han apretat fort. Molt fort.

Temperatura i xafugor de sauna, tot el dia a qualsevol racó.

Ens estranyem de no trobar grans aglomeracions de turistes, no estem sols pero estem a la zona més turistica i no és agobiant. Només hem trobat 4 catalans i 0 espanyols, sembla estrany amb lo que fem país els catalans!

Si algú, més que alguna, ha vist la pelicula de Tom Rider (la de l Angelina Jolie), us sonara la foto del temple embegut per un arbre. En tenim de molt xules i espectaculars pero fins al pase....res de res. La llum per fer les fotos és molt punyetera i aquesta nit toca llegir les pagines de com graduar la llum etc...

La gent d aqui és molt amable, simpatica i oberta, sobretot la canalla. A diferencia d altres indrets, no atavalen al turista, pots parlar del que vulguis i no comprar.

Be, com ja us hem dit, estem molt cansats i dema tenim 90 minuts en tuc-tuc fins a on volem anar (més temples angkorians, per suposat). ara ens anem a sopar a un suculent restaurant que es diu "Dead fish''. Mama, no busquis lo de dead fish al diccionari!! ja t ho explicaré al tornar.

Una abrasada molt gran i fins la propera connexió !!!

Marc i Montse

PD: Familia!! estem bé. I vosaltres?. Suposem que no sabeu respondre emails, només llegir. Esperem. Per obrir les fotos aneu fent clicks, o amb boto dret a obrir, descarregar o similars fins que surtin per pantalla. També podeu trucar als nostres germans grans, que per aixo hi son i son els grans.