Pàgines

divendres, 9 de desembre del 2016

Europa-Park

Ens llevem ben animats, avui ens passarem la gran part del dia en un parc d’atraccions gaudint com nens, i els nens com a tal. Abans però de deixar Estrasburg passem amb el cotxe davant del Parlament Europeu i parem just per fer una fotografia i veure l’edifici des de fora.

Seguidament anem a veure els famosos ponts i encluses medievals d’Estrasburg que daten del segle XIII i XV quan la ciutat estava fortificada. Només hi estem el temps just per fer quatre fotografies i admirar la bellesa del conjunt de torres entre ponts sobre el riu que envolta el nucli antic de la ciutat.

Marxem per arribar el més aviat possible al Europa-park, el que vindria a ser un Port Aventura ambientat amb els diferents països que formen Europa. Al planificar la ruta, vàrem mirar d’evitar els caps de setmana perquè és quan més gent rep el parc i ha estat un encert. No hem fet més de 5 o 10 minuts de cua en cada atracció o hi hem pogut entrar fins i tot directament. En el vaixell pirata, hem pujat els 7 sols, tot un luxe ! (i com hem rigut).

El parc té algunes atraccions tancades degut a que és hivern, bàsicament son totes aquelles atraccions d’aigua, però les compensen amb instal·lacions pròpies d’hivern: motos de neu, pista de patinatge, esquí, ... i una nòria de 55 metres d’alçada.  Tot està molt ben ambientat i treballat. 

En Lluc ha pogut pujar a totes les atraccions i de fet ha estat molt valent pujant a la muntanya russa blava de loopings i tirabuixons i a un altra muntanya russa que anava a les fosques i que també anava força ràpida. La Mariona no s’ha quedat curta provant atraccions i la Queralt els ha seguit a tot arreu on l’edat i l’alçada li ha permès. Els grans ens hem anat tornant entre nosaltres per gaudir de tot al màxim.


A mida que han anat passant les hores i el sol fantàstic que hem tingut minvava, les llumetes s’han anat encenent i la màgia ha envaït tots els racons. Quin muntatge més preciós! En un llac, espectacle de focs, llums i colors, música,...i les atraccions il·luminades. Tots ja pendents del rellotge. A les 19h tanquen les atraccions i cal començar a planificar bé el temps. La Queralt vol patinar sobre gel i els altres pujar a una altra muntanya russa, així que ens dividim per arribar a tot i sortir-ne ben satisfets.  Marxem cap a l’allotjament, a Teningen, prop del parc a descansar, demà més, cap a la Selva Negra.