Pàgines

diumenge, 5 d’agost del 2007

Nikko is nippon

Avui hem marxat d Usonamiya cap a Nikko a visitar els temples i tota aquella zona. Nikko en diumenge ve a ser com anar a l Ikea un dissabte pero per fer-vos mes la idea del lloc i l entorn...vindria a ser Montserrat en diumenge un mes d agost mateix. Ple de guiris locals i tours de mes guiris i escoles!. Per aixo suposem que l eslogan de "Nikko is nippon" ve de que tots estan alla.

Entre temple i temple ens han caigut alguns ruixats, mes o menys intensos, que tambe han ajudat a apaivagar la calor tot i que la humitat era alta en tot moment. Els diferents temples i les seves portes ens han servit de paraigues perque tant el xubasquero com aquest, estaven ben guardats a l hotel. Que practic!!

Per primera vegada ens hem sentit molt guiris perque un nen ens ha demanat d on erem i com ens deiem i si es podia fer una foto amb nosaltres. Aixo de tenir els ulls ben rodons aqui triumfa!
Quan ells es fan una foto, i en aquest cas no ha sigut una excepcio, fan el mateix amb els dits....mireu-ho!

De baixada dels temples, que estan a la muntanya, hem passat pel molt fotografiat pont de Nikko i a uns metres mes avall, hem fet parada i fonda en un restaurant local.
El restaurant nomes tenia 3 taules i calia compartir-les, pero el mes curios del lloc no era aixo sino el revestiment de les parets i sostres. Estava reple de targetes, bitllets de transport, fotos i demes paperets dels diferents clients que han passat per alla i han volgut deixar-hi un petit rastre.
Mirant enlaire tot esperant el dinar hem trobat una targeta dAcciona!! com que son vermelles, es veuen de seguida. Un punt a favor pels de marketing!! era una parella de Madrid, un tal Juan i una Mari Luz. Com que l empresa es petita segurament tots els d Acciona ja sabeu de qui debem estar parlant oi?

Nosaltres no portem targetes a sobre perque ja anem prou carregats i no hem deixat rastre pero si hem fet alguna foto.

De nou, hem agafat un tren cap a Tokyo on d aqui 4 hores ens caduca el Japan Rail Pass i comencarem a saber el que costa el transport aqui al Japo.

Des de Tokyo anirem fent excursions pero basicament ho dedicarem a recorrer els diferents barris de la ciutat, que es enormement gran.

El metro es una ciutat per sota, plena de linies de metro, trens de diferents companyies i moltisima gent anant amunt i avall.

La pluja ens ha acompanyat fins la ciutat. El tren bala anava tant rapid quan plovia que les gotes de pluja lliscaven horitzontalment al vidre i semblava com si estessim dins un tunel de rentat iniciant el proces de secat!

Esperem que dema surti el sol, tot i que ara ha refrescat i la temperatura es molt agradable.

p.d. Felicitats Salvador, que dema es el teu sant i per molts anys Jana (cunyada) el dia 7 que ja en fas ..... un mes que l any passat! que disfruteu a Cadaques i ja pujarem!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies per la felicitació!! en faig..... 22!! que jove eh?.

Nosaltres avui hem quedat per celebrar Sants i cumples aprop del vostre barri...

Que acabeu de disfrutar de la ciutat! Una abraçada i una llepada de la Lola