Pàgines

dissabte, 4 d’agost del 2007

S esta acabant el JR Pass

Doncs si, els 14 dies d abonament de tren se ns acaben dema. Per aixo avui hem fet una bona tirada llarga per apropar-nos a Tokyo, doncs el tren sense el pase es molt car !!!.

Pel mati hem visitat Takayama, els carrerons amb cases antigues (botigues i destileries de Sake) i la coneguda casa de Yoshijima-ke, la qual ha aparegut a moltes revistes d arquitectura i es realment preciosa. L absencia d ornamentacio permet concentrar-se amb les linies agradables i austeres, el sostre alt i la claraboia de l edifici.

Hem anat a l estacio i hem agafat un dels tres trens que ens ha portat fins Utsonamiya, prop de Nikko. Un dels trens bala que hem agafat era de dos pisos, fins ara no sabiem que existisin. I la veritat es que avui les estacions i els trens van a tope, aquests japonesos es mouen molt el cap de setmana!
Aquest poble, Utsonamiya, no surt ni a la guia pero i hem anat a parar perque es on feiem canvi de tren i al ser cap de setmana i agost, no tenir reserva a Nikko i arribar-hi de nit, era massa arriscat (Nikko es la zona mes visitada i turistica de tot Japo).

Utsonamiya no hi ha gent que parli angles, de fet, molts llocs dels que hem estat molt poca gent el parla i les indicacions, mapes i demes esta tot en japones pero sembla mentira com ens anem entenent amb la gent, encara que mes d una conversa seria digne de gravar en video!

Avui entre tot plegat hem aprofitat per fer una mica de shoping tant el mati com ara al vespre abans de sopar. Aqui encara duren les rebaixes d estiu! tota la roba es forca cutre, be, hi ha de tot, lo poc que pot estar be es XXS i es que les noies d aqui no tenen ni pit ni cul! tenen tamany de nena!

Som dissabte per la nit i la gent va vestida per sortir de festa amb vestits tradicionals d aqui japo, les noies van molt arreglades amb el seu kimono amb una faixa rollo casteller amb un llac al darrera ben gran on hi guarden el ventall per la calor, el cabell recollit amb pinces ornamentals, la cara empolvada blanca i els ulls i els llavis molt pintats. Els nois tambe porten kimono de dos parts, camisa i pantalo. Tot plegat ens fa molta gracia una cosa que per ells es ben normal.

Al tren teniem una revista d aquestes tipiques per comprar coses i hem flipat amb els invents japonesos, hi ha una maquineta petita per fer-se un mateix piercings, una especie d aro metal.lic per netejar-se la llengua, i forces coses ortopediques i inutils que mai ens comprariem. Fins hi tot es podien comprar mobles al tren mateix.

Be, dema pel mati, visitarem Nikko i a ultima hora de la tarda esgotarem el Japan Rail Pass (que be l hem amortitzat) anant fins a Hakone, zona volcanica amb vistes al Fuji (si tenim sort i fa bo). I sino, mirarem la caldera d alla que ens sembla que tambe esta activa.

Dema no sabem si hi haura internet aixi que...fins al proper! potser ja des de Tokyo on esgotarem els darrers dies de vacances fent ciutat!.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina aventura més xula!!!

Nosaltres aquí pendents del temps i que no us enganxi el tifó. Al diari d'avui la noticia és "Un tifó amb forts vents ja arriba a la costa nord del Japó". Diu que les provincies on bufa son Miyazaki i Yamaguchi i va cap al nord. Compte eh?..

Quina sort les japoneses sense cul......

Nosaltres a Barcelona a punt de marxar cap a Cadaques de relax, a la platjeta, la terrasseta, la siesta, platgeta, terrasseta, siesta, ... uf que cansat!

Ens veiem per allà un dia d'aquests..

Per cert les fotos precioses...