Ahir vem anar a Shirakawa-go, a la regio dels alps japonesos. Vem fer servir la maniga llarga i va ploure just quan vem acabar de visitar-ho tot. Es tracta d un poble molt bonic amb cases tipiques de la regio, tipus palloza del Bierzo, pero mes groses.
Per accedir al poblet des de l estacio on ens va deixar el bus, s ha de creuar un pont curios que simulava un pont penjant, tot i que era de formigo sense bigues i per tant creiem que atirantat.
Per la tarda vem venir amb bus fins Takayama a la regio de Hida on entre d altres coses, destaquen per tenir la millor vedella del mon. Aixi que ja us podeu imaginar que vem sopar. Val a dir que estem totalment d acord amb que, almenys per nosaltres i fins ara, es la millor vedella del mon. Gustosa, tendre, melosa, es desfa a la boca! ja esteu salivant?
Tot i que normalment al Japo el menjar es una de les coses que no son cares, a vegades ho potser ser, pero en aquest cas, va mereixer la pena!
Et serveixen un plat amb els talls crus de vedella i et porten una pedra amb carbo ences i una reixeta al damunt per posar-hi la carn a sobre i coure-la. Tambe et porten verduretes crues per menjar tal qual mentre es fa la carn pero nosaltres els hi vam ensenyar la variant de la barbacoa i ho vam coure tot! molt bo!
Hem dormit en un allotjament tradicional d aqui que tenia banys termals. Que be!! era un minshuku, ve a ser un bed&breakfast pero a lo japones, tatamis i futons, portes correderes de fusta i paper...
els banys eren homes i dones per separat. Com que no sabiem ben be com va el ritual del bany, lo millor es la observacio i l imitacio del que fan els altres. Excepte quan estas sol com en Marc on val l imaginacio i la memoria, per recordar com ho feia en Shinchan.
Per avui ho deixem aqui, si el vespre trobem internet...mes!
Tot i que normalment al Japo el menjar es una de les coses que no son cares, a vegades ho potser ser, pero en aquest cas, va mereixer la pena!
Et serveixen un plat amb els talls crus de vedella i et porten una pedra amb carbo ences i una reixeta al damunt per posar-hi la carn a sobre i coure-la. Tambe et porten verduretes crues per menjar tal qual mentre es fa la carn pero nosaltres els hi vam ensenyar la variant de la barbacoa i ho vam coure tot! molt bo!
Hem dormit en un allotjament tradicional d aqui que tenia banys termals. Que be!! era un minshuku, ve a ser un bed&breakfast pero a lo japones, tatamis i futons, portes correderes de fusta i paper...
els banys eren homes i dones per separat. Com que no sabiem ben be com va el ritual del bany, lo millor es la observacio i l imitacio del que fan els altres. Excepte quan estas sol com en Marc on val l imaginacio i la memoria, per recordar com ho feia en Shinchan.
Per avui ho deixem aqui, si el vespre trobem internet...mes!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada