Pàgines

dissabte, 28 de juliol del 2007

Bicing

Bones, avui hem anat d Oita a Usuki a veure uns budes esculpits a la roca de 1300 anys d antiguitat.

Just al baixar del tren ens hem trobat a dues alotes de ses illes. Pocs occidentals que trobem i son de la terra!

Els budes estaven a uns 5 km de l estacio de tren i a l hora que hem arribat encara faltava una bona estona perque arribes el bus que ens hi podia portar aixi que li hem demanat a l home de l estacio de tren si ens deixava unes bicicletes per anar-hi pedalant.

I dit i fet, ens ha deixat unes bicis gratis pero de tamany japo. El seients estaven a baix de tot i no els podiem pujar perque la peca estava trencada, de totes maneres, sense pujar-lo ens tocaven els genolls al manillar aixi que.... ens hem posat a pedalar sabent que una mica de mal de ronyons al final del dia tindriem.

El cami era forca planer i molt bonic. La zona dels budes tambe era molt bonica. Estaven en un bosc de bambu i el que no era bosc, era camps d arros o de nenufars amb caminets estrets entre ells, molt divertits d anar reseguint amb la bicicleta.

Hem tornat a Oita a recollir les motxilles i a despedir-nos de la zona de Kyushu, el sud del Japo. Hem agafat el tren bala cap a Hiroshima, mes que tren bala, era el tren Disney o del Mickey perque els seients tenen guasa! Hi ha qui s ha distret mentre una dormia....

Aqui a Hiroshima, a on dormirem, hem anat a sopar a un lloc on feien menjar de la zona, per cert, molt bo. Hem pres Kamameishi, un arros amb ostres, gambes i angules. Aqui tot el peixitu es molt bo.
Com be diuen la Isa i en Toni, estem a sushilandia! Certament, tot esta molt be i el menjar....per llepar-se els dits.
Per cert, ja estic agafant mes velocitat amb els palillos!! (montse)

A la recepcio de l hotel hem preguntat quines hores hi ha la marea mes alta dema. Haurieu d haver vist la cara del noi de recepcio. Poc angles que parlen i a sobre preguntes xungues d aquesta mena. Suposo que devia pensar....ho he entes be?
li hem demanat aixo perque dema anem a veure un torii i uns temples flotants si la marea esta alta i entre la sorra mullada i fangosa si la marea esta baixa.
El noi ens ha aconseguit les hres de marea pero en japones i com tota la resta del pais, t ho intenten explicar tot en japo per molt que els hi diguis english please.

Dema mes. Que avui es cap de setmana!