Pàgines

dimecres, 25 de juliol del 2007

Calor. Molta calor!

Hola?

no sabem si estem escrivint a algu (a part de n Victor, que desdeluego no eres anonimo) o no. Volem mes comentaris! i els que us fa vergonya....a l adreca del yahoo de la Montse (txerratona@yahoo.es), que tambe la podem consultar i ja n hem vist algun.

Despres de la bronca...ve la calma.

Avui ha estat un dia molt cansat i xafugos. Hem visitat Nagasaki, basicament la zona on va caure la bomba atomica (el museu, l hipocentre i un torii que va quedar mig dempeus encara que nomes amb una cama) i temples varis d origen xines aixi com el barri holandes on...no es pla com Holanda!! pendents de fins al 20% sota un sol de justicia! i en Marc no perdonava cap escurcada de ruta!

Rebentats hem dinat de valent i hem agafat el primer dels 3 trens que ens han portat fins Kagoshima. Espectacular la velocitat del tren bala. Ja li agradaria a la Renfe anar a la meitat de rapid!! i sobretot a nosaltres la puntualitat!

Entre el segon i el tercer tren nomes teniem 3 minuts per fer el canvi. Arribavem al minut 47 i sortiem al 50.
Doncs el primer cop que ha arribat tard, 30 segons (si si, ho mesurem amb segons perque ens hem tornat com ells!!!) i vaja que fer el canvi de tren amb totes les maletes i tot plegat en 2,5 minuts ha estat tot un repte!

El tipic comentari de molts de vosaltres com a usuaris de Renfe de...Merda de trens! aqui no el podrieu fer pas. Son grans, nets, espaiosos, puntuals, rapids...i tambe cars, que les coses bones es fan pagar! Sort del Japan Rail Pass que vem treure a Barcelona abans de sortir que sino...(anem amb clase turista pero com a reietons).

En aquest pais la gent es molt i molt educada, tothom es te un respecte molt gran i a nosaltres tambe ens respecten. No saben qui som!!! je je
La veritat es que es sorprenent la formalitat i les reverencies que es fan entre ells mentre parlen, fins hi tot, parlant pel mobil!

El revisor del tren cada vegada que demana el bitllet o entra o surt del vago, fa una reverencia a tothom. Vaja com els de la Renfe! oi Marta Jorda?

Acabem de venir de sopar els millors noodles que fins ara hem provat. Espectaculars, bonisims!!! La veritat es que ens hagues pogut sortir molt malament pq hem anat a un garito local d ells, sense maquetes de plastic ni res en angles o occidental. Ni fotos ni cap indicador de poder saber que demanavem. Hem pensat que el primer plat de la carta seria lo mes tipic, ho hem senyalat i han comencat a fer reverencies i, si estava bonisim!!!
Pels que volgueu venir es diu Tontoro i es economic.

De lectura al wc hem optat per la Lonely Planet enlloc del Quijote mentre disfrutem de la remullada al trasero!

Dema toca anar a veure volcans actius, es a dir, amb fumarola i per tant, que des de baix ja es veu tot i no cal pujar, de fet, deu estar prohibit, espero. Sino, una es quedara a baix esperant! i no cal dir qui es el que hi vol pujar ansiosament!

Fins al proper!
Seguint els consells de la informatica Belen i per facilitar la feina a tots els que la informatica us costa, hem intercalat algunes de les fotos amb el text, pero a la web de picasa n hi ha alguna mes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hola viatgers!!!

Quina ilu tenir notícies tant llunyanes. Jo per la meva part intentaré seguir-vos, però com que també m'he guanyat unes bones vacances aquest any, marxo dilluns. Començaré primer per visitar 10 dies Dolomites, enllaçaré 10 dies més amb Bohèmia i després campionats de França, així que ja faré el que podré per consultar el blog (ja m'ha enganxat).
Que vagi molt i molt bé i feu moltes fotos d'aquests edificis d'avançada tecnologia que a la tornada m'haureu de fer una conferència a part ;-)

Montse, ja em deixaras fora de joc com aprenguis a fer sushi, sashimi i plats varis...encara recordo els últims calamars farcits i creu-me que són difícils de superar.

apali wa_petons!!!!

lluïsa

PeaCH ha dit...

Hola parelleta!!! Quina enveja que em feu. El dimarts m'acostaré una mica a vosaltres.........m'en vaig a l'India!!!! Petonets.