Pàgines

dimarts, 24 de juliol del 2007

Qui menja sopes....se les pensa totes !!!

Holaaaa
Ja estem aqui de nou, amb menys jet lag i mes endinsats en el pais.
Aquest mati hem arribat a Fukuoka / Hakata amb el tren on hem dormit, finalment en camarots separats i res de doubleroom. I es que nomes hi havia camarots individuals.

Hem deixat un dia mes les motxilles a la consigna de l estacio de tren i d alla hem agafat un bus urba cap a la Fukuoka tower, situada en un extrem de la ciutat i de 235m d alcada. Tanta alcada per no res. La torre es una estructura metalica amb un mur cortina exterior i tan sols 3 plantes fetes. Una de mirador, una de restaurant i una altra tambe de mirador on per un modic preu...hi pots pujar i contemplar la fantastica calitja de la ciutat i el mar de la Xina.

Tot seguit hem anat a buscar un altre bus perque ens portes al centre. A la parada de bus hi havia els horaris i ens hem quedat estorats. Els busos son fastigosament puntuals. Igualment que els trens o mes. Els japos no es poden excusar d arribar tard perque el bus no venia :-)

Hem visitat alguns temples, el buda fet de fusta mes gran del Japo, rollo buda reclinat de tailandia pero aquest assegut tal qual.

Entre tot hem passat un moment per l estacio i hem canviat els bitllets de tren per 3 hores mes tard. La ciutat estava prou be.

Avui hem descobert molts invents dels japonesos, son gent molt practica i llesta. D aqui el titol del nostre missatge:

* Per a l alcalde Hereu...i esperem que no ho apliquin, zona blava per a motos i bicis

* Guardaparaigues amb cadenat a l entrada dels edificis publics, i on no en tenen i per quan plou tenen una maquina que els enfunda per no embrutar el terra amb les gotes

* El wc de l hotel, brutal. val a dir que avui estem en un hotel guay i el wc, que dema us enviarem la foto, te de tot (xorrets d aigua calenta per atebiarla i que no sigui xocant el canvi de temperatura amb el culet i/o amb el davant). La tapa i el ruedo de sota esta calefactat a temperatura ambient, suposem que a l hivern s agraeix.

* Continuem sorprenent-nos amb l habilitat dels maquetistes de menjar. Ens faciliten molt la tasca a l hora de demanar per la seva gran semblanca a la realitat.

* Hem vist un edifici amb amortidors com de cotxe pero en gran per si es repeteix la tremolor de la setmana passada...aquest va aguantar!

* Son tant baixets que la Poli quan posa la sirena te que posar un elevador pq els vegin (veure foto, no sabem com explicar-ho).

* Tant al tren com a l hotel, i ja pensem que es una costum del pais, et deixen un kimono de pijama per dormir.

Intentem penjar les fotos, diem intentem pq tot esta en japo i ens hem d enrecordar de cada boto que era en catala. Ara ens alegrem de les hores que hem passat davant d un ordinador pq sembla mentida com recordes la posicio del abrir, crear carpeta, cerrar, mover, etc.... el que te la memoria !!!

Pels que us costa una mica: www.picasaweb.google.com/mcanals.fotos

Nota als companys del master....soc lliure!!! oeee, aviat ho sereu vosaltres i tambe disfrutareu de poder-ho ser i fer coses durant el dia que no siguin treballar!!! no cal que m ho expliqueu que jo a mig agost ja hi torno a ser de nou!!

Fins aviat, des de Nagasaki, on va explotar la segona bomba atomica....

sayonara
さよなら

1 comentari:

Anònim ha dit...

Carta de Josep Sansó a Felipe Gonsales:

Que pasa nipones!!!
Ya veo que estais aprendiendo cosas nuevas, DESDE LUEGO.

Tranki, que ya no tenemos clase y también somos libres como tú pero half time. Piensa que tu futuro profesional será en la "Sallon Lain", con el JANTDICAT de estar de becaria de la Ana por no haber asistido a la gran clase magistral del Heron City (patraña pura).

Por cierto, no os paseis horas y horas sentados en el bater a base de bien leyendo el Quijote del tirón como excusa, que sinó las almorranas os afloraran los traseros (y haber luego como pedís HEMOAL en japonés).


DESDE LUEGO Pasarlo mu bien señores y disfrutar del viaje,DESDE LUEGO.

Saludos