Pàgines

dilluns, 21 d’agost del 2017

Per fi vacances !!!

Les vacances d’estiu del 2017 ja han arribat i marxem 20 dies a recórrer bona part de la costa est del Canadà.

Volem amb Airtransat directes des de Barcelona fins a Montreal. L’avió, un Airbus 310, és petit per ser un vol trans-ocenànic i l’espai força reduït per passar les 8,5 hores de durada. Arribarem a les 15:30h local (21:30h a Barcelona), pel que anem prenent coca-cola, ja que tocarà aguantar desperts tota la tarda fins la nit.

A Montreal ens espera en “George”, una autocaravana que hem llogat a través d’Airbnb. A l’aeroport prenem un taxi per trobar-nos amb el llogater i comencem a veure el trànsit que hi ha a la ciutat, així com la gran quantitat d’obres. Per ser que havíem quedat amb els de la caravana a escassos kilòmetres hem trigat una bona estona. 

La caravana no és gran, és enorme. Tant pel que fa a llargada (8m) però especialment a l’amplada (2,80m sense retrovisors) i l'alçada (3,5m). Asseguts als seients del pilot i copilot, estirant els braços just ens toquem la ma perquè us en feu una idea.  Ah, i davant el comentari nostre sobre el tamany, la resposta ha estat que és dels models petits del país ! Vaja que les que tenim a casa nostra venen a ser Micromachines. La caravana està cuidada i és acollidora i també molt ben equipada (micrones, forn, torradora, secador, ... fins i tot una tele i compartiments a sota amb molts extres com barbacoa, tumbones, canyes de pescar, ...).  El sostre de l’autocaravana està plè de plaques solars per carregar les bateries i a més a més la calefacció i la cuina funcionen amb gas propà. Serem 100% autònoms, fantàstic!

Explicar el funcionament de tot plegat ve a ser una horeta llarga així, que aprofitant que tenim un supermercat aprop, la Montse i la Queralt fan una primera compra mentre en Marc s’empapa de tot el funcionament.

Quan hem acabat uns i altres, ens acomiadem de l’agradable parella francesa i comencem a rodar amb el George (el nom de l’autocaravana) per un barri residencial prop del punt de trobada. Després de provar girs i demés amb aquest autobus decidim aparcar davant un parc on passarem la nit.  Estem molt cansats entre viatge, canvi d’hora i tot plegat.  Bona nit.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Pedasso de caravana!! Ojo peligru amb els túnels no l'aneu a descapotar 😂