Pàgines

dimarts, 9 de setembre del 2008

Mes safari a Kidepo

A les 6 diana, esmorzar i cap al camió a fer de nou safari pel parc. El dia prometia, hem començat forts veient lleons. De lluny ens ha semblat veure uns caparrons i era una família, dues lleones i diversos cadells menjant una pressa, que ha fet que s’hi estiguessin una estona allà ben a prop.

Tot seguit hem continuat fins aturar-nos dalt d’un turó des d’on es veia a la vall ramats de búfals i zebres. Tot i que es veien perfectament, estaven més lluny.


Després d’una bona estona sense veure cap animal, els rangers han vist des de molt lluny

lleons dalt d’unes roques. Ens hi hem acostat amb el camió fins al davant, veient que era una femella amb una cria prenent el sol tranquil·lament sense moure’s tot i la nostra presència. Seguim sense veure al mascle, deu ser al bar :D


Hem vingut a dinar al campament, on hi havia un elefant a costat de les cabanes. Hem intentat no molestar-lo gaire ja que ens han advertit que els elefants africans son força violents, res a veure amb els asiàtics.


A la tarda de nou safari, ha estat una mica decebedor, és un parc que té molts animals però no en quantitat, bé, excepte búfals. A la tornada al campament n’hem vist un extens ramat, estaven enmig del camió i a banda i banda de la pista, llàstima que ja es feia fosc i no hi havia massa llum.

L’edat dels búfals se sap segons la forma de les banyes, si son mes corbades son búfals més joves que si les tenen més planes.


Ja mig a les fosques i apropant-nos al campament hem ajudat a un camió que estava embarrancat. Una anècdota més.


Arribats a lloc, una dutxa i a sopar abans d’anar a dormir. Per escalfar l’aigua de les dutxes, fan foc sota un bidó metàl·lic de gas-oil d’on en surt una canonada fins l’aixeta corresponent.

Demà més safari a Kidepo i avioneta fins a Murchison Falls, canviem de zona.