Pàgines

divendres, 12 de setembre del 2008

Murchison Falls

De nou ben de mati, ja en marxa, previ recollir tot el campament mentre tot just anava sortint el sol, sobre les 5:30 h. Quan diem ben de mati, és ben be de mati :-D

Ja al camió i camí a buscar la barca, ens l'hem trobat, i es que no podíem marxar del P.N. de Murchison, on hem vist fins hi tot el lleopard, sense veure al lleó mascle. Es impressionant, unes melenes, un cos atlètic, un moviment al caminar, una mirada, un color de pel.... que ens ha deixat bocabadats i molt feliços i satisfets,. Després de varies lleones, tocava veure al rei!

No ens hi hem pogut entretindre massa ja que la barca no espera. Ens hi hem enfilat i durant tot el viatge riu amunt a la vora hem pogut anar badant amb els hipos, els cocodrils i alguns ocells també.

Mica en mica ja al fons es veia una de les cascades, i és que n'hi ha més d'una. En George, el ranger del P.N. de Murchison, ahir vora el foc també ens va explicar d'on ve el nom del parc i com són les cascades i és que aquest home es un pou de ciència! i batalletes.

Molt aprop del peu de la catarata hi ha una roca molt gran on parat i hem fet una foto de grup molt xula, allà al mig, tot el grup ben apinyat.

A escassos metres i ja a la vora, hem baixat de la barca i hem començat una caminada una mica dreta vorejant les cascades. Allà es quan ja es va veient la segona i tota la magnitud del conjunt, acompanyats d'un soroll brutal d'aigua, dignes de ser el Nil Victòria, el més gran poder hidràulic de la terra. Increïble la forca de l'aigua.

Dalt de tot en un mirador ens esperava el camió i el dinar ja preparat.

Amb la panxa plena, de ruta amb el camió cap a Masindi. El viatge ha estat esvalotat i és que durant un parell d'hores creuàvem una zona amb mosca tse-tse, la famosa mosca de la son. Sabatilla amunt i avall, clap clap clap, n'hem extingit algunes, tot i rebre alguna picada.

Arribats a Masindi, a l'hotel, per fi la dutxa, on hem tret un bon caldo! ja nets i polits hem llogat unes taxi-motos per anar a comprar begudes i es que la nevera del camió ja començava a estar buida! El poble estava ple de botigues i gent pels carrers, molt ambient.

En acabat de sopar a l'hotel i aprofitant que estàvem a ciutat i era divendres i ...no havíem matinat gaire ;-), vam acostar-nos a una festa que es feia davant de l'hotel. La veritat es que no valia gaire la pena però, la gent es simpàtica i volen conversa tot prenent una fresca cerveseta.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A donde coyones enchufas el ordenador?????
Me he quedado con las ganas de ver a rey de la selva, porque tal como lo describes podría ser un tio buenooooorro. No teneis ninguna foto???
Bueno a seguir así que parece que el viajito promete.
Petonets
Eva

Anònim ha dit...

Eiiiii!!! quina ilu saber de vosaltres des de tant lluny!!!

llegint els vostres 'diaris' m'he adonat que tenia la boca oberta...lleones, lleó, lleopart, búfals, hipos, cocodrils... tot en el seu medi, en plena sabana, JO TAMBÉ HO VULL VEURE AIXÒ!!! sí, sí, en serio, Mon, superaria tema avionetes sense pista i 'planxes', creu-me!!!

sabeu que? ja torno a ser universitaria...ja tinc exàmens hi tot... això no fa tanta gràcia...sí, sí, el 13/10 ja en tinc un!!! just després de la nostre masia dels 30!!! quin regal d'aniversari m'han fet...però vaja, ho preparo amb bon humor i gens preocupada...fins i tot m'he apuntat a la Cursa de la Mercè!!! amb l'Eli!! i... Facto Delafé + Antònia Font + ... que són les festes de la Mercè i per res del món me les perdria...!!!

per cert, ja tenim masia, al Lluçanes, entre Alpens i Perafita!!!no ha pogut ser al Penedès.

Apali wapis! espero mes històries vostres!!

Smurfie ha dit...

Weeeeeei, o sigui que ja has començat a veure animalets! Per cert, penges més fotos al Picasa o algun altre lloc?? Em sembla que tothom vol veure el lleó (no fa por, pam i pipa pam i pipa xD). Per cert, quan toca veure els goriles??