Pàgines

dimecres, 21 d’octubre del 2009

“Bula” Nadi

Madrugón per agafar l’avió, tràmits de sortida, etc... fins que arribem a les idíl·liques illes de Fiji. Arribem a l’illa més gran, Viti Levu, la capital és Nadi. Fiji té 322 illes, i més de 500 illots.

Aquí passarem tot el dia d’avui fins demà que marxem cap a Tokoriky, l’illa de més al nord del grup de Mamanuca Islands.

Només arribar tothom et mira, et somriu i et diu...Bula! que vol dir hola!.

Només sortir hi ha una furgona de l’hotel que tenim agafat que ens recull a nosaltres sense tenir-ho contractat, genial. Fem el check-inn, reservem ja el ferry d’anar i tornar a les illes i decidim anar cap al centre de Nadi amb un taxista que no calla. Això de dir que ets de Barcelona ja et treuen el futbol com a tema principal!.

El país és econòmic respecte a nosaltres i NZ, els edificis son més aviat senzills. La capital son cases concentrades a banda i banda d’un carrer envoltades de camps de sucre a la perifèria. Tot el carrer principal son botigues tant pel turista com per als autòctons així com restaurants i cafès.

Ens sorprèn la gran quantitat d’indis que hi ha i llegim a la guia que son la meitat de tota la població. Per lo que les botigues tenen un aire asiàtic tant en la roba com en tota la resta (incens, elefants,....). Curiós.

Ens esperàvem un gran sol i està ennuvolat. L’aire però és calent, tenim 26 graus! Quin canvi!. Hem tingut que rescatar de sota els plumons i jerseis el pantaló curt i les samarretes! I a les illes esperem posar-nos les ulleres de sol tot el dia i la crema solar!.

Després de dinar hem tornat a l’hotel per descansar a la piscina ja que avui hem matinat i no tenim ganes d’explorar gaire. Demà matinem de nou per agafar el ferry cap a Tokoriky, així que sopem a l’hotel mateix en una acollidora terrassa amb torxes enceses! Aquest ambient no és el de l’autocaravana!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Apa, que bé!! Les Fidji!! Sona increible això!!
Ara a posar-se morenets no?? Ull, no us cremeu..

Ja va bé un descans d'autocaravana no??

Des d'Olesa una abraçada de tota la familiy!!

Anònim ha dit...

S'ha complert allò de que el Marc te amics a tot arreu. Quina passada.El mon un mocador....

Que disfruteu de les illes.

Petons des de La Gleva

Anònim ha dit...

Que stresss!!! parecia que no llegaria nunca y por fin les Fiji. Yo quiero ver esa bañera maravillosa de la habitación. Ya podeis relajaros que lo bueno se acaba.
Petonets

Eva