Pàgines

dilluns, 27 d’agost del 2012

La Boqueria

Avui per descansar una mica de cotxe fem turisme de proximitat i ens plantegem un dia d'aquests d'anar fent sense presses i de descobrir el que tens a costat de casa, en aquest cas el barri de Vitacura.

És el barri més luxós de Santiago i només cal veure les botigues i restaurants així com els preus que tenen per fer-se'n una idea. En aquest barri hi ha un restaurant que hem trobat per internet i es diu La Boqueria de Barcelona. Tenim curiositat per saber si l'han muntat catalans o sinó, perquè li han posat aquest nom i tastar el tipus de cuina que segons la pàgina web, és catalana!.

Només entrar per la porta del restaurant i demanar taula per dinar, la noia que ens l'obra ja ens detecta l'accent i entre rialles comença la conversa. Efectivament, catalans que fa 8 anys van venir a Xile. Son dos socis amb les seves parelles que varen muntar un restaurant italià a pocs metres d'aquest i fa un any van decidir obrir La Boqueria. Les parets son plenes de fotografies del mercat i la carta sembla ben bé una de qualsevol restaurant català. Mentre decidim, ens porten una mica de pa amb tomàquet!

Dinem molt bé i abans de marxar coneixem a un dels socis i la seva dona, xilena. Ens expliquen com els hi va, els projectes que tenen i ens conviden a que dimecres després de dinar anem a veure el partit del Barça a l'altell del restaurant amb ells.

Per fer baixar una mica el dinar anem al Parc del Bicentenario, un parc molt jove (només cal veure la vegetació acabada de plantar). És un parc molt extens amb espai per a tothom. Els que van a correr i troben extensió sense semàfors. Les families que troben grans zones d'esbarjo (jocs infantils, bancs, grupets fent mitja!,...). També hi ha diferents llacs, un d'ells amb flamencs i ànecs, moltes zones de gespa on corren gossos i descansen amos i solitaris amb ganes de disfrutar d'un bon llibre i una mica de calma.

Des del parc s'observa el Sanhattan i la cordillera encara nevada tot i que les temperatures han remuntat una mica. 

2 comentaris:

Vanessa ha dit...

Nois!

com sempre, el vostre Diari és genial i m'encanta...!!!

quines ganes de conèixer el que expliqueu en primera persona...!!!

Disfruteu moltíssim i molts records als tres.

Una fervent seguidora!

Vanessa

Anònim ha dit...

Os da tiempo de tot!!!!
Petonets
Eva