Pàgines

dilluns, 20 d’agost del 2012

Arriben les nenes !!!

Després de dos mesos i mig treballant al cor dels Andes, avui han arribat les meves nenes per passar un parell de setmanes de vacances tots tres junts. El viatge ja el vam coordinar per a que anessin  acompanyades de'n Néstor (amic de la Uni i company de feina), que les ajuda una mica amb tot plegat. A la tornada s'hauran d'espavilar soletes o amb la inestimable ajuda de les simpàtiques hostesses d'Iberia.
Les recullo a primera hora a l'aeroport, després de les abraçades i petons, sotim a l'exterior, per elles un petit xoc tèrmic, han passat de 35º C a 2º C.  M'han deixat una cadireta i amb el cotxe de l'obra anem cap a casa.

Avui toca passar el dia i el jet-lag tranquilament al pis del barri de Las Condes. 

Aprofitem per allargar el dia i anem a comprar per proveïr una mica la nevera despoblada i el rebost, a part de comprar els voluminosos bolquers per la pitufa. Anem al Costanera Center, un nou centre comercial emplaçat a sota de la torre Costanera (en construcció) que serà amb 300 m d'alçada, l'edifici més alt de sud-america. 

El centre comercial és enorme i la Montse es mor de son així que tocarà tornar-hi tard o d'hora un altre cop perquè avui no l'ha disfrutat :-) 

Aconseguim allargar 3 de les 6 hores de diferència horària amb la Queralt. Aviam si demà allarguem les 3 restants i ja tenim les 6 totals de canvi horari !!! 




1 comentari:

Estem de Vacances ha dit...

Bones Marc i Montse!!

Marc, acabem de veure que estàs molt ben acompanyat, amb la Montse i la Queralt!!

Fa uns dies en Carles em va informar que estaves treballant a Xile, tinc pendent escriure't un mail a veure si ens podem retrobar!!

No sé si has pogut anar seguint la nostra aventura, però actualment estem fent la volta al món, i ara mateix estem a Bolívia...

Seguim en contacte!!!
A disfrutar!!!!

Molts records!!
Xavi i Txell