Pàgines

dijous, 23 d’agost del 2012

Gestions i manifestacions

Comencem el dia fent gestions per obtenir una autorització legal per a que la Montse pugui sortir amb la Queralt del país sense el pare. Per entrar ja calia tot i que allà ens varen dir que no.

Des del consulat d'Espanya comença la gimcama cap al centre, primer al Notari. Aquí van al notari per gairebé tot i n'està ben plè. Ens atenen i al document oficial quan es signa, també cal posar l'empremta dactilar al costat! vaja, que se'n asseguren!. Del notari, anem cap al Ministeri de Justícia, després al d'Afers Exteriors i finalment tornem al consulat. Allà obtenim els darrers segells de les tres còpies que obtenim, una per ara per sortir i les altres duess per tonar a entrar i sortir de nou sense haver de repetir la gimcama. 

Tots els ministeris per sort estan aprop un de l'altre i també aprop de la universitat, on avui els estudiants s'estan manifestant. Nosaltres sense saber-ho ens trobem entre tanquetes de l'exercit, Pacos (policies), estudiants, ... decidim posar el plàstic al cotxet. No plou però estant llençant gasos lacrimogens i tot i que estem intentant sortir el més aviat possible d'aqui, a nosaltres ja ens comença a picar la gola!. A la Queralt, per sort, no se li aprecia cap simptoma i està expectant.

Conseguim anar cap al barri de Lastarria deixant el merder a part. Treiem plàstic i respirem bé tots plegats.

Anem a dinar. Intentem entrar en un restaurant que en Marc ja coneix però és de fumadors i no fa prou bon dia per fer terrassa, així que llastimosament l'hem de descartar!. Anem un parell de portals més endavant on si que és de no fumadors. No és que la gent aquí fumi gaire però si és de fumadors, la llei no permet entrar amb un bebè ...

Abans de prendre el metro visitem el centre cultural Gabriela, un edifici d'un volum important i molt agradable pel que fa als diferents nivells i espais exteriors que és el que visitem. Metro i cap a casa.

Amb la petita les jornades s'acaben abans tot i que aquí a les sis ja és fosc. És hivern. :-(