Pàgines

divendres, 23 d’octubre del 2009

Envoltats de mar

Quina calma! Sembla Àfrica això, aquí es viu amb un relaxament al qual no hi estem acostumats!. Potser serà el dia de diari més curt perquè estem una mica improductius: dormir-llegir-banyar-nos-...... hem anat a fer-nos un massatge, al encarregar-lo li hem dit si podien donar-nos la mateixa hora i el que han fet és posar-nos en una mateixa sala!, mentre a en Marc li feien un massatge a mi em pensava que em farien un peeling però m’han embadurnat amb una crema i m’han tapat amb tovalloles!. Tot i que sempre és un gust que a un el magregin de dalt a baix, no és un dels millors massatges que ens hem fet per aquests móns, els de Tailàndia segueixen estant en els nostres millors records.

A última hora de la tarda (les 5h....) hem agafat un caiac doble i hem navegat fins al reef o barrera de corall, aprofitant que baixa el vent i l’aigua està més quieta i es pot aprofitar la gran transparència per veure molt bé el fons.

El contacte entre mar obert i el reef sempre genera una onada gran, el reef fa de dic. Així que ho hem aprofitat per agafar velocitat amb el caiac com si féssim surf. Un cop cansats hem parat a mig del mar per veure la posta de sol i immortalitzar aquest moment per la resta de l’any fins les properes vacances.

Que lluny quedarà tot això la setmana que ve des de la feina....!!! no volem ni pensar-hi!.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Que romantic!!!! Es com una lluna de mel no??

I quina banyera....! en podriem posar una així al C/ calvari no? Al menjador...

Ens veiem d'aquí a poc...

Una abraçada

Jana i Joan

Anònim ha dit...

Wuala!!!! Quina enveja que m'heu fet!! Un petó i abraçades a dojo parella!!! Ens veiem.

Jesús Santamaria

Núria ha dit...

Hola Marc,
M'ha encantat el blog i les fotos són brutals! No tenim clar si l'any vinent fer amb bici, Vietnam, Laos i Cambotja, o Nova Zelanda. Jo em decanto per Àsia un altra cop, (tema econòmic). Bé fins aviat!

Núria
www.societatilimitada.cat