Pàgines

dimarts, 6 d’octubre del 2009

New Zealand amb autocaravana !!!

Arribem a Auckland després de deu hores d’avió i ja està plovent. Tot i que fem escala per agafar el darrer avió fins a Christchurch, a l’illa del sud, cal que recollim maletes per tal de passar un control biosanitari d’entrada al país.

Es fa una declaració signada conforme no s’entra cap mena de menjar, ni plantes, ni animals, independentment de les drogues, els explosius i les pistoles. Hem tingut que dir que dúiem botes de trekking usades, fet que ha implicat, desfer les maletes (sempre et demanen el que hi ha a sota de tot), perquè poguessin examinar les botes. Se les han endut i ens les han tornat amb la sola impecablement neta! Per si algun insecte de la darrera caminada pel Montsant no tenia el visat d’entrada !

Un parell d’hores d’espera fins el següent avió s’aprofiten tot fent una becaineta, posteriorment un vol curt d’una horeta i ja som al destí inici del viatge. Fa un fred que pela, tot i que fa sol.

Truquem a la companyia de l’autocaravana, ens recullen i ens porten fins les seves oficines on comencen les explicacions del seu funcionament. Tot i haver demanat una autocaravana petita, ens han dit que les tenen ocupades, i que pel mateix preu ens en deixen una de 8m de llarg i gairebé 3m d’alçada, de sis places. Ja ho sabeu, qui s’animi, tenim lloc!!

Això és un camió andante, amb lavabo, dutxa, microones, tv amb dvd, nevera, calefacció, dues taules, tres llits dobles,....sense jacuzzi però espai n’hi ha.

Anem a engegar-la i és de canvi automàtic. Fantàstic, no en tenim prou amb la longitud i que aquí es condueix per l’esquerra. Cal estar molt atent, amb jet lag a sobre, rotondes al reves, sense conèixer el país i un camió a moure! Quin estrès!.

Anem al súper i també fa un fred que pela. Tenen les neveres al màxim a tot el perímetre del súper, comencem pels passadissos centrals....

Busquem un car-park a Christchurch on endollar la calefacció i passar la nit.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola, soc en Xavier!!
Ja veig que tot va benissim!!!! Doncs per aquí també tot va de puta mare!!
Sabeu que he guanyat el primer premi ex aequo amb un altre artista del concurs de pintura de Mallorca!! Enhorabona per la part que us toca que és molta!!!!! Una abraçada enorme i fins aviat!!!!!